Over de lezing

Nadat in 2015 het eerste boek van Loes uitkwam, werd zij steeds vaker gevraagd om hierover te vertellen. Toen in 2017 het tweede boek geschreven was, bleek het verhaal voor de lezing compleet en klaar om verteld te worden.

Loes Heijmans-Beek (1983) heeft diabetes type 1 sinds 2004. In haar boeken ‘Doe mij maar diabetes’ (2015) en ‘Doe mij maar diabetes… en een baby’ (2018) vertelt zij bloedeerlijk hoe het is om vierentwintig uur per dag te leven met diabetes.

Voor mensen met diabetes is dit een ‘feest’ der herkenning. Voor alle zorgverleners die te maken met hebben met diabetespatiënten is het een eye-opener van jewelste. In een tien minuten durend consult kun je nu eenmaal niet in het hoofd van je patiënt kijken. Loes geeft je deze inkijk wél en dat resulteert in nieuwe inzichten, verrassende openbaringen en soms bloedeerlijke confrontaties.

Loes is een ervaringsdeskundige die met een open, eerlijke en (ondanks het onderwerp) humoristische blik laat zien hoe het leven met diabetes er in de praktijk uit ziet.

Bekijk hier de promo van de lezing ‘Doe mij maar diabetes’

Doe mij maar Diabetes Teaser from Loes Heijmans on Vimeo.

En bekijk ook de reacties op haar lezing:

stillWanda

stillJohn

stillAmy

Wil je Loes boeken voor een lezing, of meer informatie over de mogelijkheden; stuur dan een e-mail naar info@doemijmaardiabetes.nl of bel naar 06 50 99 72 67.

 

 

Advertenties