Over de auteur

Loes Heijmans – Beek (1983), zelfstandig ondernemer in de trouwbranche, kreeg op 28 januari 2004 een diagnose die haar leven veranderde: diabetes type 1. Haar onbezorgde studentenleven veranderde in één klap naar een zo gestructureerd mogelijk leven met prikken, spuiten en koolhydraten tellen.

Inmiddels is er veel veranderd. De spuit maakte plaats voor de pomp, het prikken maakte plaats voor de sensor en koolhydraten tellen werd een gewoonte. Onbezorgd is het leven niet meer geworden, uitdagender des te meer.

Loes ging niet bij de pakken neerzitten en vond een manier om te leven met haar diabetes. Ze volbracht haar studie, zette een eigen bedrijf op,  trouwde met de liefde van haar leven en zette een zoon op de wereld. Met humor en doorzettingsvermogen, gaat zij de eeuwige strijd met diabetes aan, om de leiding over haar eigen leven te houden.

In 2015 kwam haar eerste boek uit ‘Doe mij maar Diabetes’ dat beschrijft hoe het nu écht is om vierentwintig uur per dag te leven met diabetes. Op 17 april 2018 wordt haar tweede boek verwacht: ‘Doe mij maar diabetes…en een baby’. In dit boek beschrijft Loes hoe het is om zwanger te zijn én diabetes te hebben. Je volgt haar zwangerschap en bevalling en leest hoe zij het leven ervaart als moeder met diabetes. Een zeer openhartig boek, dat het aanrader is voor zowel mensen met diabetes als een grote groep zorgverleners. Het boek ‘Doe mij maar diabetes … en een baby’ is nu al te bestellen in de voorverkoop!

Loes is ook te boeken als spreker over leven met diabetes. Interessant voor zorgverleners, zorginstellingen en iedereen die in het dagelijks leven in meer of mindere mate te maken heeft met diabetes. Voor meer informatie of boekingen stuur je een e-mail naar info@doemijmaardiabetes.nl of bel je met Loes via 06 50 99 72 67. 

 

 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s