Nieuws & Media

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle vorderingen, like dan vooral ook even de Facebookpagina. Daar komt sowieso al het nieuws voorbij

 

Oktober 2018

Begin oktober mocht ik op uitnodiging van Roche Diabetes Care Nederland drie dagen naar Berlijn, voor het EASD2018. (European Association for the Study of Diabetes)

Hoe mijn ervaringen daar zijn geweest, lees je hier!


Juli 2018

Op een warme zomerdag ging ik in gesprek met Anne van Stichting ééndiabetes, waar ik nog steeds trotse ambassadeur van ben. We hadden het natuurlijk over diabetes, maar ook over boeken en baby’s. Je kunt het hele artikel natuurlijk teruglezen!


Juni 2018

JDRF wilde weten hoe het is om zwanger te zijn met diabetes type 1. Ik vertelde mijn verhaal in deze video!

En de leuke blog Zusthave.nl interviewde mij als ‘mommy-to-be’! Lees hier het hele interview!


Maart 2018

De voorverkoop van Doe mij maar diabetes … en een baby is begonnen! Reserveer nu als eerste jouw exemplaar! Je krijgt het boek dan, gesigneerd en wel, na 17 april 2018 als eerste thuis gestuurd!


Februari 2018

Lang verwacht, en nu mag het de wereld in! Medio april komt het tweede boek van Loes Heijmans-Beek uit, getiteld: Doe mij maar diabetes…en een baby.

Het belooft een zeer openhartig boek te worden over de manier waarop Loes haar zwangerschap, bevalling en het moederschap in combinatie met diabetes type 1 heeft ervaren. Niet alleen een must-read voor alle (aanstaande) moeders met type 1, maar zeker ook voor iedereen in de zorg die met deze doelgroep te maken heeft.

Recensie proeflezer Dr. Zwaan (gynaecoloog):

‘Het is heel goed om als dokter te lezen wat het nu echt voor iemand betekent om zwanger te zijn met diabetes en ook wat het na de bevalling betekent. Het boek is pakkend geschreven, soms moest ik erg lachen, maar af en toe ook een traantje weg pinken.’ 

Recensie proeflezer Kelly Caresse: (mama met diabetes type 1 en LifeStyle vlogger en blogger)

‘Alsof ik het zelf geschreven heb. De blijdschap van een zwangerschap, de struggles met diabetes en het onbegrip soms om me heen. Dit is zo goed omschreven, zo puur en realistisch. Ik heb drie zwangerschappen met diabetes gekend en dit boek voelde voor mij als een verwerkingsproces.’ 


September 2017 

Vanaf september 2017 maakt Loes maandelijks Diabetes TV, een online TV programma voor www.diabetestype1.nl . In dit programma laat zij zien hoe bekende en minder bekende Nederlanders leven met diabetes type 1.

Via onderstaande foto kun je doorklikken naar aflevering 1 van Diabetes TV, over Sport en Diabetes met o.a. een interview met Bas en Patrick van de Bas van de Goor Foundation.

Still

Onderstaande artikelen, interviews of reportages verschenen in de media over het boek ‘Doe mij maar Diabetes’.

Interview podcast NU.nl over WereldDiabetesDag, 14 november 2017

Interview Omroep Roerstreek OR6, over WereldDiabetesDag, november 2017

Reportage TV Limburg, april 2015

Artikel Dagblad de Limburger april 2015

Artikel Leudalnieuws maart 2015

Interview Bloedsuiker Nieuwsbrief, maart 2015

Interview Omroep Roerstreek, maart 2015

 


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s