Lezingen

Vandaag wil ik jullie heel graag meer vertellen over de lezingen die ik geef. Naast het schrijven van de boeken ‘Doe mij maar diabetes’ en ‘Doe mij maar diabetes … en een baby’ bleek het tijd dat dit verhaal nog vaker verteld ging worden.

In het najaar heb ik hier heel hard aan gewerkt en alles uitgedacht, en hoe tof is het dan als de eerste boekingen ook daadwerkelijk binnenkomen! Ik kan zelf wel denken dat het verhaal interessant genoeg is om te vertellen, maar als dat in de praktijk dan ook daadwerkelijk zo blijkt te zijn, is dat toch wel heel bijzonder.

De afgelopen maand mocht ik mijn verhaal al diverse malen en voor heel diverse doelgroepen ten gehore brengen. Zo stond ik onder andere voor een groep van 180 studenten van de HAN in Nijmegen, gaf ik een Facebook Live Lezing die duizenden mensen bekeken en mocht ik diabetesverpleegkundigen bijpraten tijdens hun regioscholing vanuit beroepsvereniging V&VN Diabeteszorg.

De vragen en reacties die er na zo’n lezing volgen, dat is eigenlijk waar ik het voor doe. Als ik merk dat ik studenten aan het denken heb gezet, vragen van mede-diabeten kan beantwoorden of diabetesverpleegkundigen een kijkje in mijn leven mag geven, dan is mijn doel bereikt.

Diabetes begint een steeds grotere rol in mijn leven te spelen, maar op deze manier kies ik daar zelf voor en dat voelt toch een stuk beter!

Wil je ook mijn verhaal horen? Bel of mail dan voor meer informatie over de lezing ‘Doe mij maar diabetes naar:

info@doemijmaardiabetes.nl of bel 06 50 99 72 67

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s