Op de valreep

Zo op de valreep van 2017 nog even een blog voor jullie. Want eigenlijk is er best wel veel gebeurd nog het afgelopen jaar, op diverse gebieden:

Boek twee

Ik heb namelijk weer flink zitten schrijven. Wat erin geresulteerd heeft dat ik op dit moment kan zeggen dat boek 2 echt bijna af is. Nog de laatste hoofdstukjes en de puntjes op de i en dan gaan we plannen wanneer het volgend jaar in de schappen kan liggen. Ik vind het wederom superspannend, maar volgens mij zitten er wel een paar lezers op te wachten 🙂

Diabetes TV

Vanaf september ben ik begonnen met het maken van Diabetes TV. Dat is een maandelijkse video die ik maak voor www.diabetestype1.nl en waarin ik andere mensen met diabetes type 1 volg. Iedere maand is er een vast thema en binnen dat thema vlog en interview ik voor Diabetes TV. Dit is echt superleuk om te doen en brengt me bij vele mooie mensen over de vloer. En het mooie is; Diabetes TV loopt gewoon door in 2018!

Lezing ‘Doe mij maar Diabetes’

En dan is er ook nog mijn lezing! Ik had al vaker presentaties verzorgd voor groepen zorgverleners en dat smaakte naar meer. Dus heb ik de afgelopen maanden met een sprekerscoach mijn lezing gemaakt en deze vorige week voor het eerst uitgevoerd en opgenomen. Mijn doel is om komend jaar te gaan spreken voor zorgverleners, op diabetescongressen of voor andere mensen met diabetes type 1. Ik wil heel graag de herkenning die mensen uit het boek haalden, ook op het podium laten zien. En belangrijker misschien nog wel; de zorgverleners de ogen openen over hoe het écht is om 24/7 te leven met diabetes.

Kortom, genoeg plannen ook weer voor 2018. Tot de tijd komt dat de artsen diabetes écht kunnen oplossen, maken we er op deze manier maar het beste van 😉

Hele fijne feestdagen gewenst en we zien elkaar vast ergens volgend jaar!

xLoes

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s