Groot nieuws!

Wow…nu was ik nog zo van plan om dit blog regelmatig te updaten, en opeens ben je alweer drie maanden verder! En wat is er veel gebeurd! De lancering, de boekverkopen, de vele reacties die ik binnenkrijg van lezers…echt super!

Na de lancering barstte voor mij ook het trouwseizoen weer los, dus drukte van alle kanten. Superleuk om ook daar weer heel actief mee bezig te zijn, maar nu het hartje zomer is, is er weer tijd om even stil te staan. Natuurlijk lopen de voorbereidingen door voor de volgende bruiloften die vanaf september weer op de planning staan, maar in de tussentijd zijn we ook erg druk met het grote nieuws dat Remco en ik vlak voor de boeklancering te horen kregen.

Wat niemand namelijk wist, was dat ik twee dagen voor de lancering een echo had gehad…ik ben weer zwanger! Het was echt heel bijzonder om dit extra geheimpje samen te hebben op die voor ons toch al zo speciale avond. Natuurlijk bleef het nog een paar weken spannend, maar afgelopen week hebben we tijdens de 20 weken echo te horen gekregen dat alles goed is met ons kleintje, en kunnen we ons écht gaan verheugen op wat ons deze winter allemaal te wachten staat.

Het begint alweer te kriebelen om hier verder over te gaan schrijven in elk geval dus wie weet…ooit een deel twee? 🙂

zwanger

Advertenties

2 gedachtes over “Groot nieuws!

  1. Wauw Loes & Remco, wat een mooi nieuws! Van harte. Een hele goede zwangerschap gewenst, zal best een intensieve tijd zijn/worden om je waarden zo goed mogelijk te moeten houden. Alle goeds! Groet Els.

    Like

  2. Zo leuk nieuws! Wens jullie echt alles goed op de wereld! en ik bid dat alles perfect mag gaan! en dat 2e boek. Of course! Dat wil iedereen!
    Liefs Anja

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s