The week after…

Het is alweer een week geleden dat de boeklancering plaats vond in Weert. Van mijn zenuwen, die ik de week van tevoren echt wel had, was niets meer over toen we eenmaal op locatie waren om alles klaar te zetten. Blijkbaar is het dan toch de planner in mij die de zaakjes onder controle heeft. Ik kan echt oprecht zeggen dat ik van begin tot eind alleen maar genoten heb!

IMG_3082

Genoten van alle mensen die op de lancering af kwamen. Genoten van alle lieve woorden. Van Bas van de Goor, die een fantastische speech gaf. Van het moment suprême, toen het boek aan een luchtballon naar beneden kwam zweven. Genoten heb ik ook van iedereen die ik mocht bedanken, omdat ze mee hadden gewerkt aan de totstandkoming van mijn boek. Ik genoot zelfs van de lamme hand die ik kreeg van het signeren van alle boeken en natuurlijk ook van de mensen die met mij op de foto wilden (huh, met mij?!) en de lieve vrienden met wie we de avond afsloten met een laatste drankje.

IMG_3063copy  IMG_3478

En dan is je boek er ‘opeens’. Ligt het in de boekhandel, in diverse webshops, en wordt het vanuit heel het land massaal besteld. Ik zal binnenkort eens wat reacties plaatsen die ik al heb gekregen. Die zijn werkelijk hartverwarmend! En tot die tijd…ga ik nog even verder met nagenieten!

IMG_33611

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s