Promotietour

Het lijkt wel een hele promotour…Een boek schrijven en uitgeven is dan blijkbaar toch iets bijzonders, zo blijkt uit de media-aandacht die ‘Doe mij maar Diabetes’ krijgt. Met vandaag als absoluut hoogtepunt tot nu toe! (er moet altijd iets te wensen overblijven he!)

Vanmorgen zat ik zenuwachtig te wachten op de eerste reacties op het krantenartikel in Dagblad de Limburger. Gelukkig, de foto was mooi geworden en over de tekst was ik tevreden.

Foto Dagblad de Limburger, fotograaf Maartje van Berkel

Foto Dagblad de Limburger, Fotograaf Maartje van Berkel

Toen op naar de radiostudio van lokale omroep 3ML, waar ik live geïnterviewd werd voor het programma Hallo Midden-Limburg. Ook dat ging goed. Check.

Vanmiddag kwamen de eerste reacties binnen van mensen die mijn interview in het Gezien/Maasgouwnieuws hadden gelezen. Zo lief! En voor ik het wist stond de cameraploeg van TV Limburg op de stoep voor een reportage. Halverwege dat interview moest ik nog even een hypo wegwerken en ook nu zit ik met een waarde van 2,8 te typen. Dus als je iets raars ziet staan….dat kan. Ik denk dat ik toch nog maar even wat appelsap ga drinken…dan kun jij intussen het krantenartikel lezen! 🙂 Op naar vrijdag!

Artikel Dagblad de Limburger april 2015

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s