Nog 10 dagen…

Ik kan wel stellen dat het aftellen nu echt begonnen is…nog tien dagen en dan is de lancering van mijn boek een feit. Maar in die komende tien dagen moet er nog vanalles gebeuren! De bestellingen worden voorbereid, het programma van de boeklancering moet nu toch echt definitief worden vastgesteld en doorgesproken met de betrokkenen, TV Limburg komt langs, er verschijnt nog een krantenartikel over het boek en…ik moet nog bedenken wat ik aandoe! Whaaaa!

De reacties die ik om me heen hoor zijn lief, stimulerend en vol bewondering. Over tien dagen sta ik daar, voor een zaal met honderd genodigden die heel benieuwd zijn naar het boek. Mijn persoonlijke verhaal. Een verhaal waarvan ik vond dat het gedeeld moest worden, voor al die mensen met diabetes, zodat er meer begrip komt voor deze 24-uurs bezigheid.

En zo ongeduldig als ik ben, ben ik nu alweer heel benieuwd naar de tijd die volgt ná de lancering. Wat gaat het boek teweeg brengen? Hoe zijn de reacties? Ik vind het allemaal superspannend. We zullen het gaan zien, nog even geduld. 10, 9, 8, ….

Advertenties

Een gedachte over “Nog 10 dagen…

  1. Meis, gaat helemaal goed komen, Vind het onwijs jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar in gedachten beleef ik met je mee!
    Wens je veel plezier met de komende dagen! en trek iets aan waar je lekker in voelt 😛 Mooi ben je al!

    Liefs Anja

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s