De Lancering

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog totaal niet over had nagedacht, toen iemand mij een paar maanden geleden vroeg: ‘En, als het boek dan af is, ga je dan ook een lancering doen?’

Ehh…geen idee? Hoort dat er bij?

‘Het is wel een heel mooi moment om het schrijfproces af te sluiten en het te gaan delen met de buitenwereld.’

Tja, daar had hij gelijk in. En ik ben eigenlijk ook altijd wel te porren voor een feestje, dus waarom niet?!

Zo gezegd was in dit geval nog niet zo gedaan. Natuurlijk, feestjes organiseren is mijn vak, maar een boeklancering is toch iets anders dan een bruiloft, waarvan ik er in de afgelopen jaren tientallen heb georganiseerd. Want…waar houd je zoiets, hoe ziet zo’n avond eruit, wie nodig je uit, wordt het een open of besloten avond, en 101 andere vragen kwamen op me af. En als je iets doet, moet het ook vooral goed zijn!

Nu, een aantal spannende weken verder kan ik denk ik wel zeggen dat het een supermooie avond gaat worden. De locatie is gekozen, de uitnodigingen zijn verstuurd en de eerste aanmeldingen komen binnen. Ik ben nog druk bezig met het regelen van de exacte invulling van de avond, maar dat het tof wordt, dat staat vast. Ik kan eigenlijk niet wachten…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s