De vorderingen

De promotiemolen draait verder! Na het interview met ééndiabetes, staat er nu ook al een TV-interview bij de lokale omroep gepland, een interview met een lokaal magazine en staat het persbericht klaar om naar vele media gestuurd te worden. Alles in het kader: als je iets doet, doe het dan goed!

In de tussentijd is er ook hard gewerkt aan de boekcover door vriendin Marjon die al eerder de huisstijl voor The Best Box | Wedding ontwierp. Dat deze opdracht bij haar in goede handen was wist ik dus wel, maar het blijft spannend. Het resultaat wordt in elk geval supertof, en dat zal binnenkort te bewonderen zijn wanneer de voorverkoop live gaat. Nog een weekje geduld…

Ook ben ik druk met het organiseren van de boeklancering. Een feestje plannen is aan mij wel toe te vertrouwen, maar dit voelt toch weer heel anders dan de vele bruiloften die ik plan! Als het goed is worden ook hiervoor deze week weer wat knopen doorgehakt, en kan ik verder met het zoeken naar sponsoren.

Eerst maar eens zorgen dat de voorverkoop van het boek volgende week live gaat, dan hebben jullie tenminste ook iets te doen! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s