Het eerste interview

Een boek schrijven is één…het uitgeven en de hele promotiemolen eromheen, dat is een heel ander verhaal. Ik vind het superleuk, maar ook heel spannend. En soms denk ik: hellup! waar ben ik aan begonnen?! Gelukkig komt er vaak op zo’n moment weer iets heel leuks voorbij waardoor ik de energie krijg om door te zetten en van dit boek echt iets heel erg tofs te maken.

Een van die momenten is: mijn eerste interview. Het is een feit! Câthy van Stichting ééndiabetes vroeg of ze mij mocht interviewen over mijn boek en natuurlijk hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik kwam in 2013 in aanraking met Stichting ééndiabetes toen zij een oproep plaatsten voor een fotoshoot. Hoe dat verder ging lees je in mijn boek, maar feit is dat ik ze vanaf toen ben blijven volgen en dat deze stichting echt veel werk aan het verzetten is voor jongvolwassen met diabetes type 1. Petje af voor hen, het werk wat ze doen wordt vaak onderschat. Ze hebben inmiddels een zeer informatieve website opgebouwd, maar wat te zien is op de website is natuurlijk maar een klein onderdeel van wat ze nog meer allemaal doen.

In elk geval ben ik e  supertrots op dat het eerste interview over mijn boek nu een feit is. Hopelijk mogen er nog vele volgen!

Ga snel naar de website van Stichting ééndiabetes om het interview te lezen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s