Speciaal gedicht

Als je mij vraagt: wat is je ultieme uitdaging voor dit jaar en dat antwoord ik: mijn eigen boek uitbrengen. Zo ook in mijn reactie op een mail van TheWhyGirl.com van voormalig BNN presentatrice Zarayda Groenhart. Ik legde haar mijn droom voor, maar ook het feit dat ik het echt heel spannend vind dat mijn dagboek straks gewoon een openbaar iets wordt.

Met dit openhartige verhaal, won ik een persoonlijk gedicht. Een Spoken Word Poem ook wel genoemd, geschreven en gesproken door Derek Otte, de huisdichter in het tv-programma van Eva Jinek. Ik vond het super, maar ook een beetje eng om voor het eerst te luisteren. Ik was stomverbaasd, ik had deze Derek nog nooit gesproken, hoe kon hij dan zo’n treffend gedicht over en voor mij schrijven? Een ware kunstenaar.

Uiteraard houd ik het gedicht niet voor mezelf, het is echt veel te tof om niet te delen. Luister maar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s