Elf jaar later

Vandaag elf jaar geleden kreeg ik een diagnose die mijn leven veranderde: diabetes type 1. Behalve voor het bezoekuur was ik nog nooit in het ziekenhuis geweest en nu was ik opeens chronisch ziek. Bizar. De afgelopen elf jaar waren…leerzaam. Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat het hebben van diabetes me nóg meer getriggerd heeft om alles uit het leven te halen dat erin zit. Uiteraard met vallen en opstaan, met heel veel huilbuien en twijfels, maar ook heel veel geluksmomenten. In 2010 startte ik met een blog over mijn leven met diabetes op gezondheidsplein.nl Toen zij besloten te stoppen met alle blogs, werd het voor mij tijd om mijn verhalen te bundelen in een boek. Dat was een droom die in de loop der tijd was ontstaan, ooit een boek schrijven over mijn leven met diabetes. Het was gepland om dit uit te brengen toen ik mijn 10-jarig diabetesjubileum ‘vierde’. Ik houd nu eenmaal van ronde getallen. Maar zoals wel meer in het leven niet te plannen valt, was dat ook met dit boek het geval. Maar nu, een jaar later gaat het er dan toch van komen. Over een paar maanden ligt mijn boek, misschien wel in jouw handen. Spannend hè…:-)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s