De verhalen gaan door

Mijn boek is klaar. Het laatste hoofdstuk is geschreven. Maar dat betekent niet dat mijn verhalen op zijn. Er zullen nog veel momenten komen dat ik mijn verhalen met de wereld wil delen, en totdat het tweede boek er komt ;-), is er mijn blog.

Hier kunnen jullie dus volgen hoe het met mij gaat, na het laatste hoofdstuk. En ook, hoe ik toeleef naar het spannende moment van de boeklancering. Wie had dit ooit gedacht, toen ik elf jaar geleden opeens in het ziekenhuis terecht kwam…Het leven kan raar lopen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s